Treballs verticals a Sabadell

Treballs verticals

Màxima Alçada som una empresa de Sabadell especialitzada a dur a terme treballs en altures sense bastides. Per això, comptem amb tots els mitjans necessaris i amb un personal perfectament qualificat per poder exercir aquest tipus de tasques.

Els treballs els realitzem mitjançant la instal·lació d'un sistema de seguretat amb cordes semiestàtiques de poliamida, fixades a l'estructura de la coberta i prenent els punts més resistents d´aquesta.

Cada operari treballa amb dues cordes, una per a l'accés i l’altre de doble seguretat, amb arnesos homologats i dispositius autobloquejos, cascos de protecció segons prescriu la normativa vigent:

Màxima Alçada trabajo en alturas

 Ordenança general de seguretat i higiene del treball (Art. 22, 112, 113 un 151).

Màxima Alçada limpiezas en alturas

 Normes tècniques reglamentàries sobre homologació de mitjans de protecció personal del ministeri de treball NTP-682 i seguretat MT-1-13-21-22.

maxima alçada fachadas

 Ordenança metropolitana d'edificació (Art 29 i 123).

De vegades, quan cal, treballem amb una bastida de seguretat al carrer. Accedim també per claraboies o lluernes amb desmuntatge i muntatge d´aquestes.

No oblidi que a Màxima Alçada oferim serietat i compromís en tot el que fem. Comptem amb tots els mitjans necessaris per poder desenvolupar tot la nostra feina. Tots aquests mitjans els revisem de forma periòdica per tal que estan en les millors condicions possibles de seguretat i que realment són útils per a poder emprendre la nostra tasca.

Contacti amb nosaltres avui mateix i demani'ns tota la informació que necessiti conèixer. A més, si ho desitja, també li podem facilitar un pressupost gratuït i sense cap compromís, perquè pugui estudiar-lo amb un major deteniment. Li oferirem ajuda i tot l'assessorament que necessiti.

Treballem en alçada i sense bastides

L'esperem a Sabadell, lloc en el qual està situada la nostra oficina.