Claraboies a Sabadell

Claraboies

Parlar de Màxima Alçada és fer-ho d'una empresa a Sabadell amb un llarg recorregut en el sector dels treballs verticals (fins i tot sense bastides!). Però no només això. També realitzem la instal·lació de claraboies i la seva reparació, en cas que pateixin algun problema i calgués reparar-les.

Som especialistes en el que fem i, a més, ho podem fer perquè comptem amb tots els mitjans necessaris per a això. Disposem de material de qualitat que fem servir en tots els encàrrecs. A més, no ens podem oblidar dels experts que treballen amb nosaltres. Tots ells són professionals d'aquest sector, el qual cada vegada requereix de majors exigències. Compten amb formació i experiència i seran els encarregats de donar resposta a aquelles dubtes o problemes que puguin sorgir.

El que fem amb les claraboies:

  • Substitució de vidres de claraboies.
  • Reparació parcial de les mateixes respectant la seva estructura.
  • Pintura de l'estructura.
  • Muntatge de l'estructura de claraboia i de la placa de policarbonat cel·lular amb protecció contra raigs ultraviolats.
  • També retirem les de fibrociment. (segons la normativa d'inspecció de treball).
  • Neteja de claraboies en general.
  • Col·loquem cúpules, etc.

Màxima Alçada és l'empresa que necessita si el que busca és qualitat en els acabats, serietat i compromís amb el client. Oferim els nostres serveis a la ciutat de Sabadell i ho fem a uns preus assequibles i d'acord amb el treball que realitzarem. Ajudem i assessorem els clients sempre que ens ho demanen. Sabem el que fem i com ho fem i sempre complim amb la normativa que està en vigència en el sector.

El convidem que contacti amb nosaltres i ens conegui. Volem ajudar-lo.

Contacti amb nosaltres el més aviat possible per donar-li una solució

Som professionals del sector