Baixants a Sabadell

Baixants

 

Des de Màxima Alçada podem fer-nos càrrec de la reparació de baixants que necessiti el seu edifici. Som una empresa de referència a Sabadell especialitzada a realitzar treballs d'aquest tipus. També portem a terme la seva instal·lació.

Des de la nostra empresa podrà beneficiar-se dels següents treballs

  • Reparació puntual de baixants.
  • Desmuntatge de baixants de fibrociment, segons normativa d'Inspecció de Treball.
  • Muntatge de baixants de PVC de tots els diàmetres, tant verticals com horitzontals.
  • Baixants encastats.
  • Baixants en patis de llums, etc.
  • Realitzem inspeccions amb càmeres de fuites en baixants.


A Màxima Alçada tenim molt per oferir-li i podem fer molt per vostè. La nostra tasca consisteix a cobrir totes les necessitats que presentin els nostres clients. Els oferim solucions reals i sempre d'acord a les seves circumstàncies.

Som una empresa en la qual es compleixen totes les normatives vigents del sector. Apostem no només per una feina ben feta, sinó també per fer-ho de forma segura. Comptem amb una àmplia experiència en el sector i amb tots els coneixements necessaris. En tot el temps que portem treballant de cara al públic  no hem parat de buscar noves maneres de treball i d'innovar. Considerem que és essencial si el que volem és que els resultats obtinguts siguin realment els que espera de nosaltres el client.

A més dels baixants, a Màxima Alçada també realitzem tota classe de treballs verticals, arreglem façanes, claraboies, netegem vidres, etc. Ens esforcem per oferir un servei complet i de la més alta qualitat.

Pregunta? No tingui cap inconvenient en contactar amb nosaltres. Estem a Sabadell disposats a prestar-li tota l'ajuda i assessorament que requereixi. Per a això comptem amb personal, el qual serà l'encarregat d'atendre totes les seves preocupacions. L'esperem.

No esperi més i truqui'ns, visiti'ns o escrigui'ns un mail

Reparem tota classe de baixants