Treballs en altures a Sabadell

ALTRES TREBALLS

Màxima Alçada, la nostra empresa, s'ha convertit en tot un referent en el sector dels treballs en altures a Sabadell. Això no és casualitat, sinó producte de l'esforç diari emprat al llarg dels anys que tenim d'experiència.

La nostra tasca se centra, principalment, en dos aspectes fonamentals:

  • Assessorar i ajudar: els clients es dirigeixen a nosaltres a la recerca d'una solució. Després d'estudiar cada cas de forma minuciosa, procedim a oferir la que considerem nosaltres com la millor solució possible.
  • Els treballs pròpiament dits. Som una empresa molt compromesa amb els clients i amb les mesures de seguretat. Això vol dir que ens preocupem per ells i que tot el que fem és per aconseguir la seva satisfacció. No obstant això, mai renunciem a la seguretat.

Per a nosaltres és de vital importància que tots els professionals que formen part de Màxima Alçada compleixin rigorosament amb totes les mesures de seguretat que estan vigents en l'actualitat. D'aquesta manera podem evitar molts problemes innecessaris. Per a això, el que fem és dotar-los de tots els mitjans necessaris (tant en l´àmbit de vestimenta, com per treballar). La seva seguretat és una de les nostres majors preocupacions.

Som una empresa que es caracteritza per la gran varietat de treballs que realitza. No només ens dediquem als treballs verticals (fins i tot sense col·locar prèviament bastides). També reparem i instal·lem claraboies, ens ocupem que els patis de llums estiguin en perfectes condicions, també reparem baixants i netegem tota classe de vidres que necessiti. En aquest sentit, podem dir que som una empresa molt versàtil. Ens adaptem a vostè, a les seves circumstàcies i al pressupost amb què compte a l'inici.

Pregunta? No esperi més i contacti amb nosaltres a Sabadell.

A Màxima Alçada ens comprometem amb la seguretat dels nostres treballadors

Complim els objectius i ens adaptem als clients